Ekonomi

İş dünyası temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi

İş dünyası temsilcileri, sosyal medya hesapları üzerinden yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin vatan ve millet için hayırlı olmasını diledi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurduğu yeni kabinenin ülkesine, milletine ve sanayicilerine hayırlı olmasını dileyerek, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa’ya Ülkemiz ve sanayicimiz için emeği geçen Sayın Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a Meclisim, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve sanayicilerimiz adına teşekkür ediyorum.” terimini kullandı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye Asrının ilk kabinesinin vatan ve millet için hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan yeni kabineyi esnaf ve sanatkârlar camiası adına gönülden kutladığını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ülkemizin geleceği için önemli sorumluluk üstlenmiş her bir kabine üyemizi ayrı ayrı kutluyorum. Her birinin Türkiye Yüzyılında ülkemizin kalkınmasına ve refahına değerli katkılar sunacağına inanıyoruz.”

Organize Sanayi Bölgeleri Yüksek Teşkilatı (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinenin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

“Bütün bakanlarımıza başarılar diliyorum. OSB camiamıza büyük katkıları olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a tüm desteklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı tebrik ediyorum. Bakan Yardımcılığı döneminde her zaman yanımızda olan bir isim.”

habercayirli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu