Haber

Başkan Altay: Tek kaygımız Konya

KONYA (İGFA) –Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin bahar ve yaz yatırımlarını değerlendirdiği programda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen programda konuşan Önder Altay, vatan sevgisiyle gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Önder Altay, “İnsan; Aşkı ve geleceği için hayaller kurar. Aşkımız ve geleceğimiz Konya’dır. Bizim tek derdimiz Konya’ya ve Konya halkına hizmet etmektir. Konya bizim aşkımızdır, geçmişimizdir, geleceğimizdir. Birlik olursak, birlik olursak, haktan ve hakikatten yana olursak; “Allah’ın izniyle başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi.

“KONYA’YI DÜNYADA MARKA BİR ŞEHİR YAPTIK”

Türkiye’nin son 21 yılda en büyük yatırımlarla, en büyük hizmetlerle yeniden canlandırıldığını kaydeden Önder Altay, şöyle devam etti:

“Konyamız Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleriyle aynı şekilde yeniden inşa edildi. Verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız çalışmalarla Konya’yı sadece Türkiye’de değil dünyada marka şehir haline getirdik. Bunun en açık kanıtı; Bugün Konya, Dünya Belediyeler Birliği çatısı altında dünyanın tüm şehirlerine başkanlık ediyor. İşler, hizmetler, yollar, köprüler, barajlar yapılıyor. Elhamdulillah bunların hepsini en güzel şekilde yapıyoruz. Ama çok iyi yaptığımız bir iş daha var. Oda; kalpler inşa etmek ve kalplere girmek. Kalplerimizi açıyoruz; Milletimize ve hemşerilerimize açtık. Onlar da bize gönüllerini açtılar. Onun için bu şehir barış, merhamet, kardeşlik kokuyor. Yüce Rabbim; Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde yaşayan 2 milyon 300 bin vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımızı daha da verimli hale getirmek için; “Konya Model Belediyecilik adını verdiğimiz, şehrimizin değerleri, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik planlarıyla şekillenen hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz.”

“KONYA TARİHİNİN EN PARLAK GÜNLERİNİ YAŞIYOR”

‘Konya Model Belediyecilik’ anlayışı ve ‘Gönülden Belediyecilik’ mottosuyla hayata geçirdikleri projeler sayesinde; Konya’nın tarihinin en parlak günlerini yaşamaya başladığını belirten Önder Altay, “Şehrimizin hayallerini gerçekleştirme yolunda; Ne yapılması gerekiyorsa vakit kaybetmeden yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu süreçte; Şehrimizi hemşehrilerimizle birlikte ‘Ortak Akıl’la yönettik ve bu güne getirdik. Bizlere her zaman gönülden destek veren tüm Konya halkına teşekkür ediyorum. “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Konya için daha nice güzel şeylere imza atacağız” dedi.

‘Konya Model Belediyecilik’ anlayışı ve ‘Gönül Belediyeciliği’ mottosuyla hayata geçirdikleri projeler sayesinde; Önder Altay, Konya’nın tarihinin en parlak günlerini yaşamaya başladığını belirterek, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Konya için daha nice güzel şeylere imza atacağız.”

pertek-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu