Haber

Antalya’da Kayıp Kadın ve Çocuk Endişesi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Yunis Öcalan, 11 Temmuz sabahı 3 yaşındaki kızını da yanına alarak kaybolan eşinden haber bekliyor. Yunis Öcalan, eşinin yüzde 55 engelli olduğunu ve aldatılmaya yatkın olduğunu belirterek, eşi ve kızının hayatından endişe ettiğini dile getirdi.

Olay, 11 Temmuz günü sabah saat 07:00 sıralarında Şelale Mahallesi 3540 Sokak’ta meydana geldi. Gelen bilgiye göre; 3 yaşındaki kızı Ceylin Ayyüce ile birlikte evinden ayrılan 29 yaşındaki Rümeysa Öcalan’dan 23 gündür haber alınamıyor. Eşinin yüzde 55 engelli olduğunu ve aldatılabileceğini belirten Yunis Öcalan, karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

“Bütün aramalarımıza rağmen telefonuna ulaşamıyoruz”

Yunis Öcalan, her zamanki gibi 11 Temmuz sabahı saat 06.30’da sanayi sitesindeki iş yerine işe gittiğini belirtti. “Bir saat sonra eşim aradı ve ‘Günaydın’ dedi. Eve geldiğimde eşim ve kızım evde yoktu.Gidecek yer komşu komşu arayıp bulamayınca Manavgat’ta oturan annesini aradım.Bir süre sonra annesi aradı ve dedi ki. telefonla Rümeysa’ya ulaştığını, komşularla boğaza gittiklerini, yanındaki arkadaşının adını söyleyince ‘Benim adımı niye veriyorsun?’ “Bütün aramalarımıza rağmen telefonuna ulaşamıyoruz. Gece saat 23.00 sıralarında karakola gittik ve kayıp başvurusunda bulunduk. Polis arkadaşlar eşimin ve kızımın aynı gün saat 17.00 sıralarında Aydın’dan İzmir’e giden otobüste polis uygulamasında görüldüğünü söylediler. ” söz konusu.

“Eşim engelinden dolayı kolayca kandırılabiliyor”

Eşiyle 3 yıl önce evlendiğini ve eşinin yüzde 55 engelli olduğunu ifade eden Yunis Öcalan, “Eşim engelli olduğu için çok kolay kandırılabiliyor. Eşimin kandırılıp götürüldüğüne inanıyorum. Her yeri aradık. 11 Temmuz’dan beri gidebildiği bir yer maalesef en ufak bir izine rastlamadık.” Rastgele bir sorunumuz yok. Eşimin ve kızımın nerede olduğunu gören veya bilen herkesin insanlığa en yakın güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu